Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Komentarze do artykułów

Od redakcji

Pogrom reniferów w Norwegii. Pociągi wjeżdżały w całe stada

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pogrom reniferów w Norwegii. Pociągi wjeżdżały w całe stada

Od redakcji

Jest decyzja sądu: polska lekarka może wrócić do pracy. Zainspiruje innych lekarzy?

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jest decyzja sądu: polska lekarka może wrócić do pracy. Zainspiruje innych lekarzy?

Od redakcji

Autobusy bezzałogowe być może już za rok wyjadą na ulice. Dziś głosowanie w Stortingu

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Autobusy bezzałogowe być może już za rok wyjadą na ulice. Dziś głosowanie w Stortingu

Od redakcji

To nie jest zwykły wafelek: kultowy Kvikk Lunsj kończy 80 lat

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu To nie jest zwykły wafelek: kultowy Kvikk Lunsj kończy 80 lat

Od redakcji

#MojePoczątki: Tygodniami spałem w samochodzie i jadłem konserwy. Norwegia robiła wszystko, by mnie wykurzyć

[Strona: 1 23]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu #MojePoczątki: Tygodniami spałem w samochodzie i jadłem konserwy. Norwegia robiła wszystko, by mnie wykurzyć

Od redakcji

Niesamowite wideo: kitesurferka pływa z morskimi drapieżnikami

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niesamowite wideo: kitesurferka pływa z morskimi drapieżnikami

Od redakcji

Konkurs drużynowy w Kuusamo: triumf Norwegów, szóste miejsce dla Polaków [PŚ w skokach]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Konkurs drużynowy w Kuusamo: triumf Norwegów, szóste miejsce dla Polaków [PŚ w skokach]

Od redakcji

Niezwykły filmik z Trondheim podbija serca internautów [WIDEO]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niezwykły filmik z Trondheim podbija serca internautów [WIDEO]

Od redakcji

Jesteśmy dla Polaków w Norwegii już od dziewięciu lat: Moja Norwegia obchodzi dziś urodziny

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jesteśmy dla Polaków w Norwegii już od dziewięciu lat: Moja Norwegia obchodzi dziś urodziny

Od redakcji

Erasmusi szturmują Norwegię

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Erasmusi szturmują Norwegię

Od redakcji

Raper-imigrant promuje nową piosenkę

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Raper-imigrant promuje nową piosenkę

Od redakcji

Black Friday w Norwegii: amerykańska tradycja bije rekordy popularności. I generuje zyski

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Black Friday w Norwegii: amerykańska tradycja bije rekordy popularności. I generuje zyski

Od redakcji

Drewno gra pierwsze skrzypce: współczesne perełki architektoniczne Norwegii

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Drewno gra pierwsze skrzypce: współczesne perełki architektoniczne Norwegii

Od redakcji

Zła wiadomość dla kierowców: postój na parkingach kolei będzie droższy

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zła wiadomość dla kierowców: postój na parkingach kolei będzie droższy

Od redakcji

Platforma Goliat nie przynosi zysków. Norwegia może stracić nawet 10 miliardów koron

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Platforma Goliat nie przynosi zysków. Norwegia może stracić nawet 10 miliardów koron

Od redakcji

„To już nasza mała tradycja”: Tak powstaje polsko-norweski kalendarz Mojej Norwegii [KULISY]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „To już nasza mała tradycja”: Tak powstaje polsko-norweski kalendarz Mojej Norwegii [KULISY]

Od redakcji

Jest decyzja: Telemark będzie organizatorem Olimpiady w 2026. Nie wszyscy są zadowoleni

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jest decyzja: Telemark będzie organizatorem Olimpiady w 2026. Nie wszyscy są zadowoleni

Od redakcji

Zrezygnować z inwestycji w ropę i gaz? To może być przełomowy krok funduszu naftowego

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zrezygnować z inwestycji w ropę i gaz? To może być przełomowy krok funduszu naftowego

Od redakcji

Co piąte dziecko w Norwegii rodzi się w rodzinie imigranckiej. Na czele Polacy

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co piąte dziecko w Norwegii rodzi się w rodzinie imigranckiej. Na czele Polacy

Od redakcji

Podróże z Wizz Airem będą bardziej komfortowe? Przewoźnik zamówił ponad 140 nowych Airbusów

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Podróże z Wizz Airem będą bardziej komfortowe? Przewoźnik zamówił ponad 140 nowych Airbusów

Od redakcji

Elbil skradziony dwa razy w ciągu kilku dni. Świnoujście na tropie znikającej tesli

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Elbil skradziony dwa razy w ciągu kilku dni. Świnoujście na tropie znikającej tesli

Od redakcji

Powstanie siedem nowych sklepów Vinmonopolet. Otwarcie w 2018 roku

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Powstanie siedem nowych sklepów Vinmonopolet. Otwarcie w 2018 roku

Od redakcji

#MojePoczątki: Lakierowania aut uczyłem się z filmików na YouTube. Kilka dni później zacząłem pracę w Norwegii

[Strona: 1 2]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu #MojePoczątki: Lakierowania aut uczyłem się z filmików na YouTube. Kilka dni później zacząłem pracę w Norwegii

Od redakcji

Coraz bliżej 26 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Coraz bliżej 26 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Marco Sarkan Marco Sarkan 17-11-2017 13:47

hmmm

Od redakcji

Norwegia płaci Holandii miliony koron za wynajem cel. Choć te norweskie wcale nie są przepełnione

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia płaci Holandii miliony koron za wynajem cel. Choć te norweskie wcale nie są przepełnione

Od redakcji

Pogróżki od zarządu, tysiące strajkujących pod Stortingiem. Batalia z agencjami pośrednictwa dopiero się zaczyna

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pogróżki od zarządu, tysiące strajkujących pod Stortingiem. Batalia z agencjami pośrednictwa dopiero się zaczyna

16-11-2017 23:42

Trudno sie nie zgodzic

Od redakcji

Oszukał NAV na ponad 170 tys. koron. Trafi za kratki

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oszukał NAV na ponad 170 tys. koron. Trafi za kratki

Od redakcji

Od wtorku zakaz Diesli w Oslo. Jakość powietrza coraz gorsza

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od wtorku zakaz Diesli w Oslo. Jakość powietrza coraz gorsza

Od redakcji

Norweskie media o 11 listopada: „Prawicowi ekstremiści przejmują ulice Warszawy”

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweskie media o 11 listopada: „Prawicowi ekstremiści przejmują ulice Warszawy”

Od redakcji

Niecodzienny widok wystraszył mieszkańców Bergen

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niecodzienny widok wystraszył mieszkańców Bergen

Od redakcji

Ponad 40 tysięcy koron kary za kolce w felgach: fantazja kierowcy nie zachwyciła kontrolerów

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ponad 40 tysięcy koron kary za kolce w felgach: fantazja kierowcy nie zachwyciła kontrolerów

Od redakcji

Zdelegalizować agencje pracy: związki zawodowe i politycy łączą siły w manifestacji

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zdelegalizować agencje pracy: związki zawodowe i politycy łączą siły w manifestacji

Od redakcji

Nazistowska impreza w Trondheim. Barmani w mundurach SS

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nazistowska impreza w Trondheim. Barmani w mundurach SS

Od redakcji

Koniec z „zarobię i wrócę”. Polacy do Norwegii przybywają całymi rodzinami

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec z „zarobię i wrócę”. Polacy do Norwegii przybywają całymi rodzinami

Od redakcji

Poprawki w ustawie o ruchu drogowym. Planowane zmiany mogą ucieszyć kierowców

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Poprawki w ustawie o ruchu drogowym. Planowane zmiany mogą ucieszyć kierowców

Od redakcji

,,Zabrali 6-latka z domu w środku nocy". Polscy prawnicy znowu przeciwko Barnevernet

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu ,,Zabrali 6-latka z domu w środku nocy". Polscy prawnicy znowu przeciwko Barnevernet

Od redakcji

Dziś Norwegowie obchodzą Dzień Ojca

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dziś Norwegowie obchodzą Dzień Ojca

Od redakcji

Kierowca: „Miałem duszę na ramieniu”. Chłopiec cudem uniknął śmierci pod kołami tira [WIDEO]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kierowca: „Miałem duszę na ramieniu”. Chłopiec cudem uniknął śmierci pod kołami tira [WIDEO]

Od redakcji

Norwescy emeryci żyją długo i szczęśliwie. Polscy nie mają tak kolorowo

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwescy emeryci żyją długo i szczęśliwie. Polscy nie mają tak kolorowo

Od redakcji

Nastolatkowie piją za dużo alkoholu? Serial „Skam” zbyt kontrowersyjny dla zagranicznych odbiorców

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nastolatkowie piją za dużo alkoholu? Serial „Skam” zbyt kontrowersyjny dla zagranicznych odbiorców

Od redakcji

Nadal tu migrujemy, ale coraz więcej Polaków wraca do domu [STATYSTYKI]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nadal tu migrujemy, ale coraz więcej Polaków wraca do domu [STATYSTYKI]

Od redakcji

Oslo użyje kwiatów do walki z terroryzmem: nowe środki ostrożności w centrum

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oslo użyje kwiatów do walki z terroryzmem: nowe środki ostrożności w centrum

Od redakcji

Walka o polskie dziecko odebrane przez Barnevernet. Ordo Iuris: Norwegia złamała Konwencję Haską

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Walka o polskie dziecko odebrane przez Barnevernet. Ordo Iuris: Norwegia złamała Konwencję Haską

Od redakcji

Zagraniczni pracownicy częściej ulegają śmiertelnym wypadkom. Ponad połowa to Polacy

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zagraniczni pracownicy częściej ulegają śmiertelnym wypadkom. Ponad połowa to Polacy

Od redakcji

Trzy razy wyższe bompenger w Oslo. Od zmian dzielą tylko formalności

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Trzy razy wyższe bompenger w Oslo. Od zmian dzielą tylko formalności

Od redakcji

Pomagają młodym uchodźcom w ucieczce za granicę. Handlarze ludźmi zacierają ręce

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pomagają młodym uchodźcom w ucieczce za granicę. Handlarze ludźmi zacierają ręce

Od redakcji

Policja będzie nosiła broń na lotnisku. Rząd wydał zgodę

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja będzie nosiła broń na lotnisku. Rząd wydał zgodę

Od redakcji

„Trochę polskości w Norwegii”. Rusza nowy sezon dla harcerzy w Oslo

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Trochę polskości w Norwegii”. Rusza nowy sezon dla harcerzy w Oslo

Od redakcji

Inwigilacja dla dobra dzieci. Gmina wyda miliony koron na „antypedofilskie” drzwi w przedszkolach

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Inwigilacja dla dobra dzieci. Gmina wyda miliony koron na „antypedofilskie” drzwi w przedszkolach

Od redakcji

Od 6 listopada Norweżki pracują za darmo. Sytuacja Polek jest o wiele lepsza

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od 6 listopada Norweżki pracują za darmo. Sytuacja Polek jest o wiele lepsza

Od redakcji

Polki, które pokochały Norwegów. ,,Oni nawiązują znajomości inaczej niż reszta świata"

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polki, które pokochały Norwegów. ,,Oni nawiązują znajomości inaczej niż reszta świata"

Od redakcji

Choroba ropy naftowej: w tym regionie na raka jelita zapada coraz więcej osób

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Choroba ropy naftowej: w tym regionie na raka jelita zapada coraz więcej osób

Od redakcji

Dbają o środowisko, zabijają setki wielorybów. Witajcie w Norwegii – kraju ekohipokrytów

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dbają o środowisko, zabijają setki wielorybów. Witajcie w Norwegii – kraju ekohipokrytów

Od redakcji

Nowa ustawa na otrzeźwienie narodu. Polska chce być drugą Norwegią

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowa ustawa na otrzeźwienie narodu. Polska chce być drugą Norwegią

Od redakcji

Pierwsza w kraju elektrośmieciarka wyjedzie na ulice Oslo

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pierwsza w kraju elektrośmieciarka wyjedzie na ulice Oslo

Od redakcji

Wypadki w pracy: czy powrót do zawodu przed końcem zwolnienia chorobowego się opłaca

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wypadki w pracy: czy powrót do zawodu przed końcem zwolnienia chorobowego się opłaca

Od redakcji

Rusza kolejny proces polskiej lekarki. Broni w Norwegii klauzuli sumienia

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rusza kolejny proces polskiej lekarki. Broni w Norwegii klauzuli sumienia

Od redakcji

Beata Szydło jedną z najbardziej wpływowych kobiet świata. Wyprzedza nawet… Beyoncé [RANKING FORBESA]

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Beata Szydło jedną z najbardziej wpływowych kobiet świata. Wyprzedza nawet… Beyoncé [RANKING FORBESA]

Od redakcji

Kilka kliknięć i brzmisz jak Norweg. ,,Zmiana nazwiska pomogła mi w biznesie"

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kilka kliknięć i brzmisz jak Norweg. ,,Zmiana nazwiska pomogła mi w biznesie"

Od redakcji

W Norwegii powstanie wyjątkowy meczet: dla kobiet i osób o odmiennej orientacji seksualnej

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W Norwegii powstanie wyjątkowy meczet: dla kobiet i osób o odmiennej orientacji seksualnej

Ikomikix Ikomikix 05-11-2017 10:06

No w końcu.

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok